Web Analytics Made Easy - Statcounter


خبرگزاری آریا- دانشگاه هاپکینز، لتونی را به عنوان رهبر جهانی در زمینه شیوع ویروس کرونا نامید.
 بر اساس تحقیقاتی که دانشگاه جان هاپکینز آمریکا انجام داده، لتونی به جایگاه اول در جهان در تعداد مبتلایان به ویروس کووید 19 است.
متخصص بیماری های عفونی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری لتونی، یوری پرواشیکوف، اطلاعات مربوط به بیماران مبتلا به ویروس کرونا در لتونی را روز دوشنبه در صفحه فیس بوک خود منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ضمن انتشار عکسی از اطلاعات دانشگاه هاپکینز که لتونی را در جایگاه اول نشان می دهد نوشت: «ضد رکوردهای جهانی»
طبق این اطلاعات، لتونی بر اساس آمار 17 اکتبر موارد ابتلا در لتونی طی یک هفته به یک میلیون نفر رسیده است

عامل اصلی به وجود آمدن گونه های جدید کرونا مشخص شد
دبیرکل سازمان ملل متحد، توزیع ناهموار واکسن ها در سراسر جهان را عامل ایجاد گونه های جدید ویروس کرونا دانست.
 آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: نابرابری واکسن علاوه بر افزایش تعداد قربانیان این بیماری، بر تداوم رکود اقتصادی جهان نیز تأثیر می گذارد.
پیش از این در تاریخ هفتم اکتبر، گوترش از کشورهای ثروتمند گروه "جی 20" خواست که 8 میلیارد دلار برای واکسیناسیون 40 درصد مردم همه کشورها تا پایان سال 2021 اختصاص دهند.
پیش از این در ماه سپتامبر، تدروس آدهانوم، رئیس سازمان جهانی بهداشت، موضع مشابهی را بیان کرد و وضعیت کنونی را لکه ای بر وجدان بشریت خواند.

مطالعات جدید درباره تاثیر واکسن سینوفارم بر کرونا
براساس نتایج یک مطالعه که در دانشگاه اصفهان و با جمعیت 540 هزار نفر به انجام رسید، مشخص شد که واکسن کرونای سینوفارم چینی 12 برابر مرگ ومیر را کاهش می‌دهد.
 حسن ابوالقاسمی افزود: یک مطالعه در خصوص اثربخشی این واکسن کرونا با جمعیت 540 هزار نفر به انجام رسید که براساس آن مشخص شد، واکسن سینوفارم حدود 12 برابر مرگ ومیر و حدود 11.5 برابر میزان بستری در بیمارستان‌ها را کاهش می‌دهد.
وی تصریح کرد: نتایج این تحقیق که روز گذشته (یکشنبه 25 مهرماه) در فضای مجازی نیز به اشتراک گذاشته شد، همچنین نشان داد، تزری واکسن 18 برابر میزان ابتلا به کووید19 را کاهش می‌دهد، عمده واکسن‌ها در این مطالعه سینوفارم بود، اما جزییات تحقیق هنوز در دسترس نیست.
ابوالقاسمی همچنین خاطرنشان کرد: به منظور اطمینان به نتایج یک مطالعه باید همه اجزاء تحقیق مشخص شده و نتایج کنونی در فضای مجازی در حال حاضر کافی نیست.
عضو کمیته علمی مبارزه با کرونا یادآور شد: شرایط مطالعه هم باید به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد. به عنوان مثال، یک واکسن در زمانی تزریق می‌شود که اصلا پیکی در کشور وجود نداشته و یک واکسن ممکن است، در پیک کرونا تزریق شود.
گفتنی است، واکسن سینوفارم تولید گروه دارویی ملی چین است و 79.34 درصد اثر بخشی دارد و 20 ژوئیه سال جاری برای استفاده اضطراری در کودکان و نوجوانان در چین تایید شده است.
امارات متحده عربی این واکسن را برای استفاد در افراد سه ساله و بالاتر دوم ماه اوت تایید کرده است.

فائوچی: موج‌های کرونا در امریکا به واکسیناسیون بستگی دارد
دکتر ، مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی و مشاور ارشد پزشکی ریاست جمهوری درامریکا روز گذشته (یکشنبه) اعلام کرد موارد ابتلا به کووید19، بستری شدن و مرگ بر اثر ابتلا به این بیماری در ایالات متحده رو به کاهش است با این حال با توجه به تعداد بالای افراد واکسینه نشده در این کشور، این آمارها هنوز قابلیت افزایش دارد.
دکتر فائوچی گفت: اگر در زمینه کنترل شیوع کووید19 عملکرد مطلوبی نداشته باشیم، همیشه خطر گسترش و انتشار حجم کافی از کروناویروس در محیط زندگی‌مان وجود دارد که مانعی برای کاهشِ موارد ابتلا به این بیماری خواهد بود و وقتی این اتفاق بیفتد، با توجه به آنچه که قبلا مشاهده کردیم و موج های قبلی شیوع کووید 19، خطر موج جدید شیوع این بیماری در آمریکا وجود دارد.
بر اساس داده های دانشگاه جانز هاپکینز، هرچند که موارد ابتلا به کووید19 در آمریکا همچنان به طور متوسط بیش از 85 هزار مورد ابتلا در روز را نشان می دهد اما نسبت به هفته های قبل بیش از 8000 مورد کاهش یافته است.
همچنین میزان مرگ و میر ناشی از ابتلا به این بیماری نیز به طور متوسط بیش از 200 مورد در روز نسبت به ابتدای ماه جاری میلادی کاهش یافته است.
با این حال، میزان پایین واکسیناسیون در این کشور هنوز تهدیدی برای تداوم کاهش آمارها محسوب می شود.
طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده (CDC )، تا روز گذشته 57 درصد از کل جمعیت آمریکا به طور کامل در برابر کووید19 واکسینه شده اند.
اگرچه کارشناسان بهداشت آمریکا دقیقاً نمی دانند که برای کنترل شیوع کووید19 چه میزان از مردم باید در برابر این بیماری مصونیت داشته باشند، فائوچی گفته است که اکثریت قریب به اتفاق مردم این کشور باید واکسینه شوند. با این حال خبر خوب این است که فائوچی معتقد است این کشور مجددا شاهد جهش در تعداد موارد ابتلا به کووید19 نخواهد بود.
به گزارش سی ان ان، فائوچی همچنین اعلام کرد که میزان پایین آمدن موارد ابتلا به کووید19 در آمریکا به میزان واکسینه شدن هرچه بیشتر افراد در این کشور بستگی دارد

کالین پاول، اولین وزیر خارجه سیاه‌پوست آمریکا به دلیل کرونا درگذشت
کالین پاول، اولین وزیر خارجه سیاه‌پوست آمریکا به دلیل کرونا درگذشت او سابقه جنگ در ویتنام را داشته و به عنوان اولین مشاور امنیت ملی سیاه پوست در دولت رونالد ریگان خدمت کرد و جوان‌ترین رئیس سیاه پوست ستاد مشترک ارتش آمریکا در دولت جورج بوش پدر بود.
 سی‌ان‌ان، خانواده کالین پاول، امروز دوشنبه اعلام کردند که ژنرال کالین ال. پاول، وزیر خارجه و رئیس سابق ستاد مشترک ارتش آمریکا به دلیل عوارض ناشی از کرونا درگذشته است.
وی سابقه جنگ در ویتنام را داشته و به عنوان اولین مشاور امنیت ملی سیاه پوست در دولت رونالد ریگان خدمت کرد و جوان‌ترین رئیس سیاه پوست ستاد مشترک ارتش آمریکا در دولت جورج بوش پدر بود.
کالین پاول در دوران جنگ اول خلیج فارس به محبوبیت رسید و از او به عنوان اولین سیاه پوست گزینه ریاست جمهوری آمریکا در دهه 1990 نام برده می‌شد اما شهرت وی به دلیل اطلاعات نادرست به عنوان وزیر امور خارجه دولت بوش پسر به سازمان ملل برای آغاز جنگ عراق با مشکل جدی مواجه شد.

افزایش مرگ و میر کرونایی در بین زنان ایران
کارشناس: از ابتدای امسال تاکنون مرگ زنان بر اثر ابتلا به کرونا 48 درصد رسیده است.
به گزارش اسپوتنیک ، حامد برکاتی، مدیرکل جمعیت و سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران روز 18 اکتبر (دوشنبه) اظهار داشت که مرگ زنان بر اثر کرونا 3 درصد افزایش یافته است.
وی در ادامه افزود: «از ابتدای امسال تاکنون مرگ زنان بر اثر ابتلا به کرونا 48 درصد رسیده که نسبت به سال گذشته (45 درصد)، سه درصد افزایش یافته است.
افزایش مرگ و میر زنان بر اثر ابتلا به کرونا به بی توجهی و کمتر رعایت کردن دستورالعمل های بهداشتی بر می گردد، با توجه به اینکه واکسیناسیون عمومی افزایش یافته، اما نباید افراد از رعایت اصول بهداشتی از جمله زدن ماسک، پرهیز از تجمات، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و غیره غفلت کنند.
واکسینه شدن در برابر کرونا، 10 برابر از مرگ و میر جلوگیری می کند و در کنار آن باید دستورالعمل های بهداشتی بهتر رعایت شود، عده ای تصور می کنند تزریق دو دز واکسن، باعث عدم ابتلا به کرونا می شود، در حالیکه این گونه نیست فقط جلوی بستری شدن بیماری را می گیرد.
زنان محور سلامت خانواده هستند و کرونا باعث شد شئونات خانه تحت تاثیر قرار گرفته و بسیاری از زنان از کنش های اجتماعی و سیستم سلامت کمتر بهره بردند و باعث افزایش افسردگی، چاقی و بیماریهای غیرواگیر در آنان شد.
البته همچنان مردان بیشتر از زنان بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست می دهند و وجود بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی عروقی، فشار خون بالا و دیابت بیشتر در مردان نسبت به زنان و همین طور رفتارهای ناسالم مردان مانند بی تحرکی، تغذیه ناسالم و مصرف دخانیات دیده می شود.
همچنین در زمان فاصله گذاری اجتماعی، پرهیز از زندگی بی تحرک و فعالیت بدنی کافی در این گروه از اهمیت زیادی برخوردار است و از سوی دیگر، فعالیت بدنی با شدت متوسط، ایمنی بدن را در مقابل بیماری کرونا بالا می برد».

تایلند مصرف واکسن چینی کرونای سینوواک را متوقف می‌کند
تایلند استفاده از واکسن کرونای چینی سینوواک را پس از پایان یافتن ذخیره فعلی آن در کشور متوقف خواهد کرد.
به گزارش رویترز تایلند واکسن چینی سینوواک را در ترکیب با واکسن‌های ساخت شرکت‌های غربی برای واکسیناسیون مردم این کشور به کار برده است.
تایلند در ماه ژوئیه (تیر) در افرادی که برای آنها از واکسن شرکت سینوواک برای دوز اول واکسیناسیون استفاده شده بود، از واکسن انگلیسی آکسفورد- آسترازنکا برای دوز دوم واکسیناسیون استفاده کرد. تایلند نخستین کشوری در جهان بود که یک واکسن چینی و یک واکسن غربی را ترکیب کرد و مقامات بهداشتی این کشور گفتند این راهبرد موثر بوده است.
اوپاس کارنکاوینپونگ، مقام ارشد بهداشتی تایلند گفت: «انتظار داریم این هفته همه دوزهای باقیمانده سینوواک در کشور توزیع شود» و افزود پس از آن در برنامه واکسیناسیون تایلند واکسن آسترازنکا با واکسن شرکت‌های فایزر/بیونتک ترکیب خواهد شد.
تایلند قصد دارد سال آینده در مجموع 120 میلیون دوز واکسن کرونا بخرد و قبلا 60 میلیون دوز واکسن آسترازنکا که یک کارخانه محلی هم آن را تولید می‌کند، سفارش داده است.
تایلند گفته است فقط واکسن‌هایی را سفارش خواهد داد که بر ضد سویه‌های جدید کرونا موثر باشند.
تایلند تا به حال 36 درصد از جمعیت 72 میلیون نفری‌اش را به طور کامل واکسینه کرده است و امیدوار است تا پایان سال جاری میلادی این رقم را به 70 درصد برساند.
تایلند تاکنون حدود 1.8 میلیون مورد عفونت کرونا و 18336 مورد مرگ ناشی از آن گزارش کرده است که 98 درصد این موارد مربوط به هفت ماه گذشته بوده است

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کرونا واکسن اروپا چین زنان بر اثر ابتلا به کرونا موارد ابتلا به کووید19 ویروس کرونا واکسن کرونا سیاه پوست مرگ و میر یک واکسن مشخص شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۷۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن

عضو انجمن آسم و آلرژی ایران با بیان اینکه ۹ تا ۱۳ درصد گروه‌های سنی مختلف در کشور به بیماری آسم مبتلا هستند، گفت: از آنجا که آسم یک بیماری التهابی است، آلودگی هوا می‌تواند میزان بروز و شدت این بیماری را افزایش دهد؛ بر همین اساس در کلان‌شهر‌ها که آلودگی هوای بیش‌تری دارند، میزان ابتلا به این بیماری نیز افزایش می‌یابد.

به گزارش ایسنا، دکتر مریم محلوجی‌راد همزمان با روز جهانی آسم و آلرژی درباره بیماری آسم توضیح داد: پروسه ابتلا به آسم مانند بیماری‌های عفونی نیست و معمولا به صورت خود به خود ایجاد می‌شود؛ به عبارت دیگر، آسم، پیامد یک بیماری نیست. آسم یک بیماری التهابی ریه است و عفونت در ابتلا به این بیماری هیچ نقشی ندارد.

وی درباره تاثیر عفونت بر شدت آسم گفت: عفونت به عنوان یک عامل محرک می‌تواند سبب افزایش شدت بیماری یا شروع حمله آسم باشد. باز هم تاکید می‌کنم، آسم یک بیماری التهابی مزمن است که در کودکان به دلیل آلرژی ایجاد می‌شود.

حدود ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند

پزشک کلینیک آسم و آلرژی سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران درباره آسم کودکان توضیح داد: اکثر «آسم کودکان» از نوع آسم آلرژیک است؛ در حالی که عوامل آلرژیک و غیرآلرژیک به طور برابر در ابتلای آسم بزرگسالان نقش دارند.

محلوجی گفت: عوامل آلرژیک محیط، سبب بروز و تشدید عوارض آسم آلرژیک می‌شوند. عوامل آلرژیک بر ابتلا به آسم آلرژیک تاثیرگذار هستند؛ همچنین سایر مولفه‌ها، آسم غیرآلرژیک را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

وی با بیان اینکه میزان ابتلا به آسم در کشور بررسی شده، اظهار کرد: وضعیت ابتلا به آسم در میان گروه‌های سنی بررسی شده، حدود ۹ تا ۱۳ درصد از گروه‌های سنی مختلف به بیماری آسم مبتلا هستند. منظور این است میزان ابتلا به آسم با توجه به شرایط سنی افراد تغییر می‌کند. همچنین وضعیت ابتلا به آسم در سطح جهانی حدود ۳ تا ۱۵ درصد گزارش شده که در برخی کشور‌ها به ۲۰ درصد نیز می‌رسد.

آلودگی هوای کلانشهر‌ها از عوامل مهم ابتلا به آسم استان‌های رکورددار آسم

محلوجی با بیان اینکه بسیاری از کشور‌ها نسبت به کنترل عوامل محرک و آلرژی‌زا اقدام کرده‌اند، افزود: آن‌ها با کنترل عوامل محرک و آلرژی‌زا توانسته‌اند، شیوع آسم را کاهش دهند یا میزان ابتلا به این بیماری را به یک سیر ثابت برسانند. به نظر می‌رسد، میزان ابتلا به آسم در کشور رو به افزایش است. یکی از دلایل افزایش ابتلا به آسم در کشور، آلودگی کلان‌شهر‌ها است که جزو عوامل مهم ابتلا به این بیماری محسوب می‌شود. شهر‌های اراک و اهواز و استان سیستان‌و بلوچستان، بیشترین میزان شیوع آسم را تجربه‌کرده‌اند.

تاثیر آلودگی هوا بر افزایش ابتلا به آسم

عضو انجمن آسم و آلرژی ایران ادامه داد: آلاینده‌های مضر هوا وارد دستگاه تنفس می‌شوند؛ این آلاینده‌ها برحسب اندازه‌ای که دارند (ذرات حدود ۴ تا ۵ میکرون) می‌تواند به «راه‌های هوایی پایین‌تر» وارد شوند. همچنین ذرات بسیار ریز می‌توانند تا انتهای ریه نفوذ کنند و حتی وارد خون شوند. اغلب آلاینده‌ها، «رادیکال‌های آزاد» هستند که سبب التهاب ریه یا سایر قسمت‌های بدن می‌شوند و جزو موارد آسیب‌زا به حساب می‌آیند. به دلیل اینکه آسم یک بیماری التهابی است آلودگی هوا می‌تواند میزان بروز و شدت این بیماری را افزایش دهد. کلان‌شهرها، آلودگی هوای بیشتری دارند، به همین دلیل، میزان ابتلا به این بیماری در شهر‌های بزرگ افزایش می‌یابد.

محلوجی درباره تفاوت آسم بزرگسالان و کودکان گفت: «ژنتیک» و «عوامل محیطی» در بروز آلرژی نقش دارند؛ به نحوی که اگر یکی از والدین آلرژی داشته باشد، احتمال ابتلای فرزند آن‌ها به آلرژی حدود ۵۰ درصد است. همچنین اگر پدر و مادر هر ۲ دارای آلرژی باشند، احتمال ابتلای فرزند به آلرژی به ۷۰ درصد می‌رسد؛ بنابراین باید گفت ژن، نقش ۵۰ درصدی در بروز آلرژی دارد و ۵۰ درصد دیگر نیز برای عوامل محیطی است.

پزشک کلینیک آسم و آلرژی سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران درباره نقش عوامل محیطی بر بروز آلرژی گفت: عوامل محیطی که منجر به آلرژی می‌شود به ۲ دسته «آلرژن‌ها» و «عوامل محرک» تقسیم می‌شود. آلرژن‌ها نیز به ۲ دسته «بیرونی» و «درونی» تقسیم می‌شود. گرده درختان، چمن‌ها و علف‌های هرز جزو آلرژن‌های محیط باز هستند؛ همچنین «مایت‌های گردوغبار»، سوسک، کپک‌ها و حیوانات خانگی مثل گربه و سگ جزو آلرژن‌های درونی محسوب می‌شوند.

وی درباره دسته محرک‌ها توضیح داد: نه تنها موارد دخانی بلکه سایر موارد استنشاقی جزو محرک‌ها به حساب می‌آیند. همچنین شوینده‌ها و موادی که بوی تند دارند باید در دسته محرک‌ها لحاظ شوند. ژنتیک و عوامل محیطی که موجب بروز آلرژی می‌شوند در سیر خود به صورت «اگزما اتوپیک»، «آسم کودکان» و «رینیت آلرژیک» تظاهر پیدا می‌کنند.

پزشک کلینیک آسم و آلرژی سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران درباره میزان کودکان مبتلا به آسم گفت: نتایج مطالعات کشوری که با همکاری «مرکز تحقیقات ایمونولوژی» و «انجمن آسم و آلرژی ایران» انجام شده، بیان می‌کند میزان ابتلا به آسم در میان کودکان نسبت به بزرگسالان بیشتر است. با توجه به آمار ۹ تا ۱۳ درصدی آسم در کشور باید گفت که عدد‌های بالاتر مربوط به آسم کودکان است.

نقش دارو‌های استنشاقی در کنترل و درمان آسم

محلوجی درباره روش‌های درمانی نوین گفت: دارو‌های استنشاقی، مهم‌ترین دارو در زمینه کنترل و درمان آسم است که سالیان سال مورد استفاده قرار گرفته و نتایج خوبی برجای گذاشته‌اند. مقاومت‌هایی برای استفاده از اسپری‌های استنشاقی وجود داشت که با بهره گرفتن از آموزش توانستیم در جهت رفع آن گام برداریم.

وی با بیان اینکه استفاده از عوامل «بیولوژیک» جزو روش‌های جدید درمان آسم به حساب می‌آید، گفت: استفاده از «امالیزوماب» که در واقع یک “Anti IgE” است برای درمان آسم کاربرد دارد. امالیزوماب حدود ۲ سال است در کشور تولید شده، تجربه در مواجهه با بیماران نشان داده که اثرگذاری نمونه داخلی و خارجی این دارو بیانگر یکسان است.

عضو انجمن آسم و آلرژی ایران ادامه داد: برخی از دارو‌هایی بیولوژیک که شاید اثربخشی بیشتری داشته باشند در دسترس نیستند. امیدواریم که شرایط به نحوی باشد که این دارو‌ها در دسترس بیماران قرار گیرند.

ضرورت توجه به آموزش در کنترل آسم

محلوجی با بیان اینکه «آموزش بیماران» اولین نکته در مدیریت آسم به حساب می‌آید، افزود: هفتم می‌به عنوان روز جهانی آسم شناخته می‌شود و هر ساله شعاری را برای این روز در نظر می‌گیرند. «توانمندکردن بیماران مبتلا به آسم از طریق آموزش» به عنوان شعار سال جاری انتخاب شده است. بیماران مبتلا به آسم باید بپذیرند که به این بیماری مبتلا هستند و باید برای درمان آن اقدام کنند.

وی ادامه داد: وظیفه مراکز بهداشتی و دانشگاهی این است که به بیماران آموزش دهند و به آن‌ها بگویند درمان فقط مصرف دارو نیست؛ بلکه شامل اجتناب از عوامل مسبب حمله آسم هم می‌شود. بیماران با بهره گرفتن از آموزش باید بدانند که درمان در وهله نخست، اجتناب از عوامل محرک‌زا و گام دوم نیز استفاده از دارو‌ها است. حملات آسم با افزایش علائم سرفه، خس‌خس کردن و تنگی‌نفس شروع می‌شود و با پیش‌روی می‌تواند سبب افت اکسیژن خون شود. در چنین شرایطی، بیمار باید در بیمارستان و حتی ای‌سی‌یو بستری شود. اغلب مرگ‌ومیر ناشی از آسم به علت حمله حاد آسم است که باعث تنگی نفس و کاهش اکسیژن می‌شود.

محلوجی درباره آموزش در حوزه آسم گفت: تلاش‌هایی در زمینه آموزش آسم توسط انجمن آسم و آلرژی ایران با همکاری مرکز تحقیقات ایمونولوژی اسم و آلرژی صورت گرفته است. همایش علمی آسم هر ساله همزمان با روز جهانی این بیماری برگزار می‌شود و جدیدترین موارد مرتبط آسم مورد بررسی قرار می‌گیرد. در کنار همایش علمی، «همایش آموزش خانواده» نیز برگزار می‌شود و نکاتی درباره بیماری آسم به بیماران و خانواده‌های آن‌ها ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: پزشکان تلاش می‌کنند که به بیماران به ویژه بیمارانی که برای نخستین‌بار به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند، نکات آموزشی لازم را ارائه دهند.

۴۵۰ هزار فوتی ناشی از آسم در دنیا

محلوجی درباره میزان مرگ‌ومیر ناشی از بیماری آسم گفت: حدود ۳۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان به آسم مبتلا هستند و میزان مرگ‌ومیر ناشی از بیماری حدود ۴۵۰ هزار نفر گزارش شده است. آماری مربوط به میزان مرگ و میر ناشی از آسم در کشور در دسترس نیست.

عضو انجمن آسم و آلرژی ایران درباره کلینیک آسم و آلرژی جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران گفت: کلینیک سازمان جهاد دانشگاهی حدود ۱۲ سال پیش تاسیس شده و پزشکان فوق‌تخصص ایمنولوژی که عضو هیات‌علمی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی هستند، جدیدترین خدمات علمی به بیماران را ارائه می‌دهند. بیماران این کلینیک در صورت لزوم، تحت تست‌های آلرژی از جمله «تست‌های پوستی آلرژی» قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: همچنین انواع تست‌های تنفسی اعم از تست‌های چالشی با «برونکودیلاتور»، تست ورزش، تست‌های متاکولین و نیتریک‌اکسید بازدمی به منظور شناسایی نوع بیماری فرد در این مرکز انجام می‌شود. پس از تشخیص نوع بیماری، روش‌های درمانی نوین مانند تزریق دارو‌های بیولوژیک، ایمونوتراپی (تزریق واکسن آلرژی) با توجه به نوع بیماری ارائه می‌شود. افرادی که مبتلا به آسم‌های آلرژیک هستند مورد «ایمونوتراپی» قرار می‌گیرند و پروسه واکسن‌درمانی برای آن‌ها انجام می‌شود.

محلوجی در پایان گفت: توصیه می‌کنم بیمارانی که به آسم مبتلا هستند بیماری خود را جدی بگیرند. اکثر موارد آسم، قابل کنترل است. بیماران با درمان‌های استنشاقی می‌توانند بیماری خود را کنترل کنند و به زندگی طبیبعی خود ادامه دهند.

دیگر خبرها

  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • تولد گوساله گوزن زرد ایرانی در مرکز ‌احیاء گوزن زرد کشور در لرستان
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • تلاش برای افزایش ضریب حفاظت گوزن زرد در ارسنجان
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد